Referenties

Vulkaan in beweging

Ik ben bij Vulkaan begonnen met Circuittraining omdat ik graag buiten wilde sporten. Dit is me zo goed bevallen dat ik ook andere sporten bij Vulkaan ben gaan proberen.

Op dit moment doe ik, naast circuittraining, aan Spinning en verschillende vormen Yoga.

Margely is een kundige instructeur die je, in kleine groepjes, persoonlijke begeleiding geeft. Zij begeleid je heel erg in jouw houding en hoe de oefening goed uitgevoerd moet worden.

Ik ben superblij dat ik hier sport. De persoonlijke aandacht voegt voor mij heel erg veel toe. Mijn houding is echt sterk verbeterd, ik ben een stuk fitter en mijn rug-en nekklachten zijn verminderd.

Angela

Lieve Margely,
Dankjewel. Het voelt of ik mezelf weer terug heb gepakt. Inderdaad dat wiebelige in de eerste chakra zorgt voor onbalans boven in. Toen ik dat besefte werd ik even emotioneel maar vooral ook dankbaar. Dankbaar voor het terug vinden van mijn eigen kracht en basis, dankbaar dat jij jij bent en mij hebt helpen terug komen in mijn eigen kracht en balans.ย 
Pffff dat wilde ik even kwijt. Ik ga dit gevoel proberen vast te houden en te herinneren als ik weer wiebel๐Ÿ˜‰ย 
๐Ÿ™๐Ÿ˜˜

M

Margely stimuleert ons altijd om net dat stapje extra te zetten. Ze zorgt ervoor dat we het maximale uit onszelf halen. Dit alles wel op de juiste manier, want ze vindt het erg belangrijk dat we de juiste houdingen aannemen. Ze corrigeert ons hier altijd erg fanatiek op, waardoor we de oefeningen goed leren. Haar lessen zijn professioneel, hard werken en eerlijk.

Floor