Nieuws

Vulkaan in beweging

Survivalrun

jan 2023 | Nieuws

Een korte survvalrun op onze survivalbaan in Sint-Oedenrode speciaal voor onze leden. Deze clubrun is ongeveer 3 kilometer en gevuld met veel uitdagende hindernissen. Enerzijds is het doel om leden een eerste run ervaring te geven waarbij een lint gevolgd moet worden en echt vrijwilligers bij de hindernissen staan als juryleden, anderzijds ook een mooie training voor de gevorderde atleet en een leuk meet moment, Alle leden kunnen de clubrun lopen binnen hun eigen trainingsmoment. Ouderen kunnen inschrijven via app/virtualgym app.

De jeugd van 9.30—9.45
De volwassenen van  9.45- 10.00.

Daarna is er ruimte voor nazitten en gezelligheid met een kampvuur, warme chocomelk en eventueel een borrel voor de volwassenen.

De clubrun wordt georganiseerd op 29 januari 2023 en voor de jeugdleden willen we graag dat er vrijwilligers staan bij de hindernissen. Hiervoor benaderen we de ouders/verzorgers van de jeugdleden maar ook de leden van Vulkaan binnen -& buitensport. Om alles kwalitatief goed en natuurlijk veilig te kunnen organiseren, hopen we dat veel ouders en leden willen komen helpen. Opgeven als vrijwilliger kan via onze mail naar info@vulkaaninbeweging.nl.


Nee, bedankt!