Nieuws

Vulkaan in beweging

DE HANDEN IN HET HAAR TIJDEN

dec 2022 | Nieuws

Een jaar geleden was onze verbouwing in volle gang. Wat waren we blij! En nog steeds. In dit blog neem ik je mee in het proces van verbouwen van Hoeve BeleeFit.

Je dagelijkse routine raakt sowieso in de war en heeft altijd impact op je gezin. De elektriciteit en watertoevoer worden afgesloten. Wanneer het vriest, zit je hoogstwaarschijnlijk in de kou en het koken gaat op een camping-gasstel

MOED EN LEF

Om je droom te verwezenlijken is er veel moed en lef nodig. Het is een stressvolle periode. Kamperen in je slaapkamer en je kerstperiode is overwinteren naast je huis. En dan al die keuzes en de planning die in de war worden geschopt. Materialen die over de top gaan of niet eens worden geleverd. Je wil duurzaam bouwen en nu de vakmensen bezig zijn is het handig om isolatie en duizend andere aanpassingen te doen. Je zit toch in de bende, even doorpakken!

KOPZORGEN

We hebben enorm geluk met de goede vaklui om ons heen. En zeker niet te vergeten onze bouwadviseur en bouwspecialist, Marco van Rooij Totaal Bouw, die ons begeleid, hamert op de planning en zorgt dat alle afspraken worden nagekomen. Hij bespaart me veel kopzorgen!